WordPress – Code is poetry

WordPress websites

Lauretum verzorgt de technische realisatie van WordPress websites. Denk hierbij aan het bouwen van WordPress themes en plugins. Ook voor het optimaliseren van de vindbaarheid (zoekmachineoptimalisatie) van uw WordPress website kunt u bij Lauretum terecht.

Hulp bij WordPress

Lauretum helpt bij het oplossen van problemen waar u tegenaan kunt lopen bij het installeren of upgraden van uw eigen WordPress-site.

Hulp bij WordPress »

Hosting en onderhoud

Wilt u zich kunnen concentreren op uw eigenlijke werkzaamheden en het hosten en onderhouden van uw website aan een ander overlaten? Bij Lauretum bent u dan aan het goede adres.

Vrijwel dagelijks vinden er updates aan de websites van onze klanten plaats – soms grote (WordPress upgrades), soms kleine (plugins of kleine wijzigingen). Hierdoor zijn de WordPress sites altijd up-to-date, wat de kans op “hacken” kleiner maakt. Steeds wordt ook gezorgd voor veiligheid op serverniveau. Bestandspermissies worden gecontroleerd: toegang tot (onderdelen van) de website wordt op deze manier tot het minimum beperkt. Het is namelijk niet nodig dat bijvoorbeeld de theme- en pluginbestanden vanuit de website bewerkt kunnen worden. Zeker niet onder normale operationele omstandigheden.

Lauretum biedt diverse hosting-pakketten, zodat u precies dat pakket kunt nemen dat bij uw budget of de groeifase van uw bedrijf past.

WordPress Hosting »

Gerelateerd: WordPress.org | Code Poet