WordPress hosting

WordPress Hosting op maat

Uw WordPress installatie altijd up-to-date!

Uw WordPress installatie altijd up-to-date!

Lauretum biedt WordPress hosting in diverse maten, zodat u precies dat pakket kunt nemen dat bij uw budget of de groeifase van uw bedrijf past. Uw (bestaande) WordPress site wordt op een server van Lauretum geplaatst. Zo kunt u zich richten op de inhoud van uw website; wij nemen het technisch onderhoud voor onze rekening.

Betrouwbaar en snel

Lauretum maakt gebruik van haar eigen, in Nederland geplaatste, servers. Deze servers zijn met minimaal 100 Mb/s verbonden aan het internet.

Voor het leveren van de servers vertrouwt Lauretum op TransIP, al jaren een bewezen veilige, snelle en betrouwbare provider. Alle websites worden gehost op gestandaardiseerde CentOS servers (64-Bit), met onder de motorkap minimaal 4 CPU’s en 8 Gigabyte geheugen.

Websites worden zo over de servers verdeeld, dat alle klanten optimaal kunnen profiteren van de aanwezige resources zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Dreigt een server overbelast te raken? Dan wordt opnieuw gekeken naar de belasting en verdeling van die belasting op de server. Waar nodig worden websites verplaatst om ze meer ruimte te geven. U merkt hier als klant niets van; het herschikken van websites maakt onderdeel uit van het onderhoudsproces en gebeurt zonder onderbreking.

Heeft uw website meer nodig? Neem even contact met ons op voor een offerte »

Veilig

Indien gewenst, kan Lauretum zorgen voor een beveiligde verbinding. Dit houdt in dat uw klanten zeker weten met wie ze communiceren èn de verbinding zelf gecodeerd en dus niet af te luisteren is.

Voorbereid op de toekomst

Uw website bereikbaar via de nieuwste infrastructuur: IPv6
Bij Lauretum wordt uw website voorbereid op de toekomst en is zij bereikbaar via het nieuwe Internet Protocol IPv6 (test).

Persoonlijk

Lauretum is geen groot anoniem Amerikaans bedrijf dat alleen via tickets te bereiken is; bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 20.00 via een normaal nummer:

06-22214842

Prijzen

Zie: tarieven

Neem voor overige prijzen, offertes en voorwaarden contact op.